Sista sommaren på Lingon!

2017

Jo, du läste rätt. I år är det vårt sista år och 2017 års sommar är den sista sommaren på vår underbara Bakgård. Nu finns andra planer för kvarteret och någon restaurang kommer inte längre att rymmas här. Lite vemodigt känns det men till hösten stänger alltså Lingon för gott efter 16 år i samma lokaler och på samma Bakgård.

Men vi har bestämt oss för att inte hänga läpp utan göra denna sommar till den bästa sommaren i Lingons historia! Ni kommer väl och hjälper till att höja stämningen?

Varmt välkomna!

För den intresserade:
Det är alltså fastighetsägaren, vår hyresvärd, som valt att säga upp vårt hyreskontrakt enligt gängse förfarande. De har planer på att omvandla kvarteret till bostäder och ansökan om detaljplaneändringen för ärendet är sedan en tid tillbaka inlämnad och under behandling hos Uppsala kommuns stadsbyggnadsförvaltning. Vill du veta mer är det kommunen som kan svara på frågor.

Vårt hyreskontrakt löper ut den sista september 2017 och innan dess ska vi även hinna tömma lokalerna. Vi planerar att stänga efter kulturnatten den 9/12 2017.