Slutet är här!

lingoncrew
Skrivet den 1 Sep, 2017 Kommentera

Tre ynka dagar till har vi öppet, sedan är det över för all framtid. Det känns vemodigt ända in i hjärteroten! Så mycket har vi upplevt tillsammans på Lingon, alla som kommit och gått genom åren, både personal och gäster. Glädje och sorg, födelse och död, framgång och motgång – 16 år som skulle kunna bli till en tjock roman, men snart är det slut. Nåväl, ingen lunchsedel att presentera för nästa vecka vilket ger mer plats för att breda ut texten om de tre dagar som är kvar, och för att hålla er alerta ända till slutet har vi blandat runt datumen lite. Häng med nu!

Vi har dessutom sänkt en hel del priser för att tömma skafferi och vinkällare till sista smulan och droppen!

KULTURNATTEN LÖRDAG 9/9
Efter den första stängda veckan väljer vi att öppna upp Bakgården för den allra sista gången! Kockarna grillar och till kvällen spelar Gransten Blues Band upp från scenen. Alla detaljer kommer separat i nästa veckas blogg.

FREDAG 1/9
Det har blivit dags för vår sista dagens lunch och köket väljer såklart grillat! Valfri rätt som vanligt 95 kr.

Kyckling från grillen med ljummen potatissallad och örtdressing
Lax från grillen serverad med bakpotatis och stuvad spenat
Vegetarisk röd currygryta med ris serveras från grönsakslandet

CJ’s Blues and Soul Band är tillbaka till kvällen men med lite annorlunda laguppställning. Två tidigare spelningar på Bakgården har resulterat i två formidabla succékvällar, Lingons gäster fullkomligt älskar CJ’s! Så självklart vill vi bjuda er på ännu en spelning innan sommaren är över.

Charlie Jiverud – Gitarr & sång      James Bradley jr – Trummor & sång
Molle Molin – Bas                              George Hedlund – Keys

LÖRDAG 2/9
Den sista dagen och kvällen då det är business as usual, men inget är som vanligt denna lördag! För att göra den extra minnesvärd för både gäster och personal, så kommer många av alla de som arbetat här genom åren tillbaka, för att för sista gången dra på sig en Lingon-tröja och leverera en sista service på Bakgården. De kommer från andra krogar, från helt andra karriärer, och vissa kommer till och med flygandes från andra håll i världen, för att vara med om finalen!

Vi öppnar som vanligt kl. 12 men från 17.00 på lördag sätter vi igång med legendarernas afton. Det blir en mix av gammalt och nytt över hela Bakgården. Barens stjärnor är uppradade tillsammans med servisen som vi alla kommer känna igen. Från kök och bar ända ut till bord och in i disken. 

Underhållningen denna kväll har vi med varm hand lämnat över till Micke & Micke, dvs Mikael Lavrell och Mikael Landby. Denna kväll får de dock sällskap på scenen av gästande artister som passerat genom åren. 

Varmt välkomna!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Slutet är här!